Blog

Leer meer over Human Design
Poort 38 voor blog

Human Design Poort 38 Oppositie  (de Vechter)

Strijden voor wat van waarde is

Human Design Poort 38 volgt poort 58  (van 31 december –  6 januari) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Wortel centrum en wijst naar poort 28 in het Milt Centrum als onderdeel van het kanaal Strijd. Poort 38 levert de energie om te strijden voor wat van waarde is, voor het hoogste doel in het leven.

Poort 58

Human Design Poort 58 Levendigheid (Blijmoedig)

Kracht om vreugde in het leven te ervaren

Human Design Poort 58 volgt poort 10 (van 26 – 31 dec) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Wortel Centrum en wijst naar poort 18 in het Milt Centrum als onderdeel van het kanaal van Oordelen en verbeteren. Poort 58 levert de energie om anderen te inspireren om actie te ondernemen die hen voorbij hun beperkingen en naar hun bronnen van vreugde brengt.

Human design poort 10 jouw looppad gedrag van het zelf 2

Human Design Poort 10 Jouw looppad  (Gedrag van het zelf)

Jouw eigen gedrag volgen ondanks de invloed van anderen

Human Design Poort 10 volgt poort 11  (van 20 –  26 december) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het G centrum en wijst naar poort 34 in het Sacrale Centrum als onderdeel van het kanaal van Exploratie. Naar poort 57 in het Milt Centrum als onderdeel van het kanaal van de Perfecte vorm. Naar poort 20 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van Ontwaken. Poort 10 levert de energie voor de liefde om jezelf te zijn.

Afbeelding Poort 11

Human Design Poort 11 Ideeën (Vrede)

Innerlijke contemplatie door visualisatie

Human Design Poort 11 volgt poort 26 (van 15 – 20 dec) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Ajna Centrum en wijst naar poort 56 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van de Nieuwsgierige zoeker. Poort 11 levert de energie om te genieten van het nadenken over de grootste vragen van het leven, zonder gehechtheid aan het vinden van antwoorden.

Poort 34 Levensenergie (macht van het grote)

Human Design Poort 34 Levensenergie  (Macht van het grote)

Krachtig empoweren

Human Design Poort 34 volgt poort 14 (van 23 –  28 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Sacrale centrum en wijst naar poort 20 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van Charisma, naar poort 10 in het G-Centrum als onderdeel van het kanaal van Exploratie en naar poort 57 in het Milt centrum als onderdeel van het kanaal van Kracht. Poort 34 levert de energie om jezelf te bekrachtigen middels actie.

Poort 14 Levenskracht (Bezit van het grote)

Human Design Poort 14 Levenskracht (Bezit van het grote)

Welvaart creëren door te doen waarvan je houdt

Human Design Poort 14 volgt poort 43 (van 17 –  23 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Sacrale centrum en wijst naar poort 2 in het G-Centrum als onderdeel van het kanaal van de Sleutelbewaarder. Poort 14 levert de energie voor het genereren van middelen om richting in het leven te geven. Voor het creëren van welvaart door met krachtige vaardigheden en een grote dosis energie te werken aan datgene waar je van houdt.  

Poort 43 Human Design

Human Design Poort 43 Inzicht (doorbraak)

Van inzicht naar doorbraak

Human Design Poort 43 volgt poort 1 (van 12 – 17 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Ajna Centrum en wijst naar poort 23 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van Structureren. Poort 43 geeft de energie voor het komen tot een inzicht. Dit inzicht komt tot je via je innerlijke oor. Je hoort jezelf praten in je hoofd, daar versta je jouw eigen inzicht. Daarmee creëer je een doorbraak.

Human Design poort 1 Creativiteit

Human Design Poort 1 Creativiteit (Zelfexpressie)

Creatie als oerkracht

Human Design Poort 1 volgt poort 44 (van 5 –  11 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het G- centrum en wijst naar poort 8 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van het creatieve Rolmodel. Poort 1 levert de energie om inspiratie zonder beperking te manifesteren.

Afbeelding poort 44 human design

Human Design Poort 44 Alertheid (Tegemoetkomen)

Leren van het verleden

Human Design Poort 44 volgt poort 28 (van 31 oktober – 5 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Milt Centrum en wijst naar poort 26 in het Hart Centrumals onderdeel van het kanaal van Overgave. Poort 44 de energie voor het beoefenen van vergeving en het leren van fouten.

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified