Programma's in Human Design

Jouw Human Design toepassen in werk en leven
Ermind 2
Masterclass
Werken en leven op jouw voorwaarden met Human Design

Je wilt jouw eigen keuzes maken waar je niet belemmerd wordt door je omgeving en je eigen gedachten. Je wilt graag meer keuzevrijheid en je weet dat het ook anders kan maar je hebt het antwoord nog niet gevonden.

Deze Masterclass is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar unieke gebruiksaanwijzing. Of je nu helemaal nieuw bent in Human Design of er iets meer van weet, deze masterclass is een eerste aanzet tot het leren kennen van jouw eigen design. Zodat jij kunt gaan leven op jouw voorwaarden! 

Generators dame bos
Basis Programma
Werken en leven op jouw voorwaarden

Werken en leven op jouw voorwaarden is een programma voor jou als je wilt starten met Human Design en diepgaand inzicht in jezelf wilt krijgen. 

Dit programma geeft je de ruimte om je te verdiepen in wie jij werkelijk bent. Het biedt een setting die uitnodigt om te experimenteren met jouw unieke design. 

Airport travel ready
Online programma
Werken met
Human Design

Je wilt aan de slag met Human Design, maar waar begin je? BIJ JEZELF!
Want leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap. De persoon waarop je het meeste invloed hebt ben je zelf. Human Design geeft je de ultieme gebruiksaanwijzing voor het leren kennen van jezelf. Op het moment dat je jezelf goed kent, ben je in staat om effectiever samen te werken, te communiceren en leiding te geven. Leiding geven aan je gezin, jouw team of organisatie of gewoon aan jouw eigen werk. In dit programma gaan kennis en praktische oefeningen hand in hand samen

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified