Programma's in Human Design

Jouw Human Design toepassen in werk en leven
Ermind 2
Masterclass
Werken en leven op jouw voorwaarden met Human Design

Je wilt jouw eigen keuzes maken waar je niet belemmerd wordt door je omgeving en je eigen gedachten. Je wilt graag meer keuzevrijheid en je weet dat het ook anders kan maar je hebt het antwoord nog niet gevonden.

Deze Masterclass is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar unieke gebruiksaanwijzing. Of je nu helemaal nieuw bent in Human Design of er iets meer van weet, deze masterclass is een eerste aanzet tot het leren kennen van jouw eigen design. Zodat jij kunt gaan leven op jouw voorwaarden! 

Live workshop
Uit het keurslijf met
Human Design

Je hebt wel eens iets gehoord over Human Design en je bent nieuwsgierig. Je wilt graag ontdekken wat je er zelf mee kan in jouw werk en leven.  Je wilt jouw eigen keuzes maken waar je niet belemmerd wordt door je omgeving en je eigen gedachten. Je wilt graag meer keuzevrijheid en je weet dat het ook anders kan maar je hebt het antwoord nog niet gevonden.

De Workshop  "Uit het keurslijf met Human Design" is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar unieke gebruiksaanwijzing. Of je nu helemaal nieuw bent in Human Design of er iets meer van weet, deze workshop is een eerste aanzet tot het leren kennen van jouw eigen design. Zodat jij kunt gaan leven op jouw voorwaarden! 

Generators dame bos
Basis Programma
Werken en leven op jouw voorwaarden

Werken en leven op jouw voorwaarden is een programma voor jou als je wilt starten met Human Design en diepgaand inzicht in jezelf wilt krijgen. 

Dit programma geeft je de ruimte om je te verdiepen in wie jij werkelijk bent. Het biedt een setting die uitnodigt om te experimenteren met jouw unieke design. 

Ontwerp zonder titel 21
Individueel Verdiepingsprogramma
Een reis naar jezelf met Human Design

Human Design laat je zien hoe voor jou de levensenergie stroomt en waar je talenten, valkuilen en thema's liggen. Hoe jij jouw eigen unieke gebruiksaanwijzing hebt voor het nemen van beslissingen. Het is de weg naar zelfacceptatie en volledige overgave aan wie jij werkelijk bent. En dat kost tijd. Het vraagt om experimenteren om de kennis van Human Design te koppelen aan jouw unieke gebruiksaanwijzing.  In dit programma gaan kennis en praktische oefeningen hand in hand samen. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified