Verzend- en leveringsbeleid

De bestellingen worden thuisbezorgd. Voor de zending gebruiken wij de service van DHL. Dit leek ons wel zo gepast. Een bedrijf die je kent en waardoor wij binnen enkele dagen kunnen leveren- en verzenden. Let wel dit is meestal alleen op werkdagen en op zaterdag. Bestellingen die naar het buitenland gaan hebben een iets langere levertijd.

Bij ons kun je dit verwachten:

• Een kwalitatief product (boek, e-boek, training etc.)
• Binnen enkele dagen verstuurd

In enkele gevallen kan het helaas iets langer duren vanwege orderdrukte bij ons of bij DHL. Eén ding staan we voor. En dat is dat je altijd je bestelde product geleverd zult krijgen. 
Heb je de bestelling binnen 5 werkdagen nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op met ons via de mail.

Als de bezorgdienst het pakket niet bij jou of je buren kan bezorgen dan laten ze een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je op hun website aangeven wanneer ze bij je langs kunnen komen.

Retourneren kan natuulijk wel. Niet goed? Stuur ons een mail (welkom@humandesignplanner.nl) binnen 14 dagen na aankoop. Is het product niet gebruikt- met zorg en niet beschadigd? Stop het weer in de envelop (of een andere stevige verpakking) en retourneer het naar:

Human Design Planner 
Hanzeplein 11
8017 JD Zwolle

Maar liever hebben we dat je gewoon ons belt of een mailtje stuurt. Dan lossen we het op. 
Kosten voor retourzendingen kunnen we helaas niet op ons nemen. Als wij de retourzending hebben ontvangen en alles is in orde, dan ontvang je jouw geld terug binnen 5 werkdagen. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified