PRAKTISCH WERKBOEK
Aan de slag met human design

Ben jij nieuwsgierig naar Human Design? Zoek je naar een praktische tool die jou kan ondersteunen bij jouw unieke experiment? Vraag je je wel eens af waar te beginnen?

Dan gaat dit werkboek je helpen!

Jouw design voor keuzes maken in je leven is uniek

Human Design is een systeem dat werkelijk de uniekheid van ieder mens onderkent en viert. Geen design is gelijk. Jouw unieke kaart laat niet alleen zien wat jouw kwaliteiten zijn, maar ook wat de thema’s en blokkades in jouw leven zijn. Daarnaast is Human Design een geweldige tool om anderen te begrijpen, compassie op te brengen én te waarderen dat ieder zijn eigen unieke leven mag leven. 

Het begrijpen van jouw design is een weg naar het ontdekken van nieuwe informatie over jezelf. Met deze informatie kun je een reis starten van zelfkennis, zelfontdekking en volledige acceptatie en overgave. Opdat jij kunt zijn wie je werkelijk bent. Dit werkboek is bedoeld om je hier mee op weg te helpen. Om de flow van jouw leven te volgen.

Het werkboek kan echter op geen enkele wijze een persoonlijke analyse vervangen. Het is bedoeld als extra ondersteuning in jouw proces van bewust leren kijken.

Jouw Werkboek

Helemaal op jouw manier

Wanneer je nieuw bent in Human Design weet je vaak niet waar je moet starten. Human Design kan verwarrend zijn. Dit werkboek is ontwikkeld om je te begeleiden bij jouw reis. Je kunt het zien als een routekaart in het leren kennen van jouw design. Jij bepaalt hoeveel tijd en energie je erin wilt steken.

Op 120 pagina’s worden opdrachten en oefeningen afgewisseld met uitleg en ervaringsverhalen ter inspiratie. Ook vind je in het boek veel bonusmateriaal met extra verwijzingen om verder te lezen, te kijken en te luisteren.

Bestel jouw werkboek
Aan de slag met Human Design

Bestel je werkboek en ontvang het binnen enkele werkdagen in huis.

Specificaties

  • Tweede druk, december 2021
  • ISBN: 9789464372564
  • Formaat: 240x240x20 mm
  • Paperback, gelijmd en matgelamineerd

JOUW HUMAN DESIGN
WERKBOEK

  • De eerste stap op weg naar het begrijpen van jouw design
  • Ieder onderdeel van jouw design kort en eenvoudig uitgelegd 
  • Ervaringsverhalen ter inspiratie 
  • Praktische opdrachten en oefeningen
  • Verwijzingen om verder te lezen en te luisteren

€ 39,95

inclusief verzendkosten binnen NL+BE.
Voor alle andere landen neem contact met ons op

Meer leren en ontdekken over Human Design?

Schrijf je in voor tips en updates. Je ontvangt onze e-mails waarin je meer leert over hoe Human Design je kan helpen in het volgen van je strategie en autoriteit. 

Ik wil op de mailinglijst!

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified