Gratis gids

Starten met Human Design
Download de gratis gids
Download jouw gratis handleiding om te starten met Human Design

Human Design kan uitdagend zijn om te begrijpen. Het opvragen van jouw chart lukt je over het algemeen prima, maar dan? Het is onze missie om Human Design praktisch toegankelijk maken voor ondernemende professionals. We schreven de handleiding Starten met Human Design, zodat je meteen aan de slag kunt.

Wie zijn wij?

Irene van Gameren

Expert in Human Design & NLP. Een pure intuïtieve Generator met Split Definition, 1/3 Profiel en een Right Angle Cross of Service. Leiderschapstrainer en coach. Sparringpartner en auteur (van o.a. het werkboek Aan de slag met Human Design). Aanjager en luisteraar. Theoretisch onderlegd en praktisch ingesteld. Nieuwsgierig en gepassioneerd. Eigenwijs en open-minded. Ondernemer sinds 2011.

Yvonne de Vries-Dekter

Practitioner in Human Design & NLP. Emotionele Manifesterende Generator met Split Definition, 4/6 profiel en een Right Angle Cross of The Sleeping Phoenix. Daarnaast Interim HR Professional en coach. Sinds 2017 zelfstandig. Enthousiasmerend, beweging brengend, structuur en verbinding, grootse dromer en genietend van het leven in het hier en nu.

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified