Gratis gids

Starten met Human Design
Download jouw gratis gids
JOUW HANDLEIDING OM TE STARTEN MET HUMAN DESIGN

Human Design kan uitdagend zijn om te begrijpen. Het opvragen van jouw chart lukt je over het algemeen prima, maar dan? Je weet niet waar je moet beginnen. Het oogt zo complex en de moed zakt je al bijna in de schoenen om er mee veder te gaan. En dat is jammer! Human Design kan zo'n waardevolle toevoeging zijn in je leven. Wij vinden dat meer mensen deze prachtige wetenschap van differentiatie mogen leren kennen. En het is onze missie om Human Design praktisch toegankelijk maken voor ondernemende professionals. 

Human Design Privacyverklaring *

Ebook gids

Wat levert deze handleiding je op?

Uitleg, inzicht en toepassen 

Wij  leggen je in deze gids uit wat Human Design is en wat het je oplevert om Human Design toe te voegen aan jouw leven. Je krijgt inzicht in de verschillende Human Design typen en weet welke gebruiksaanwijzing bij ieder type hoort. 

Basis uitleg van Human Design

Ontdek wat Human Design is en wat je ermee kunt.

Inzicht in je eigen type, strategie en autoriteit

Je weet welke typen Human Design onderscheid en welke  gebruiksaanwijzing bij ieder type hoort. 

Handvatten voor het dagelijks toepassen

Na het lezen kun je starten met jouw experiment in Human Design 

Wie zijn wij?

Irene van Gameren

Expert in Human Design & NLP. Een pure intuïtieve Generator met Split Definition, 1/3 Profiel en een Right Angle Cross of Service. Leiderschapstrainer en coach. Sparringpartner en auteur (van o.a. het werkboek Aan de slag met Human Design). Aanjager en luisteraar. Theoretisch onderlegd en praktisch ingesteld. Nieuwsgierig en gepassioneerd. Eigenwijs en open-minded. Ondernemer sinds 2011.

Yvonne de Vries-Dekter

Practitioner in Human Design & NLP. Emotionele Manifesterende Generator met Split Definition, 4/6 profiel en een Right Angle Cross of The Sleeping Phoenix. Daarnaast Interim HR Professional en coach. Sinds 2017 zelfstandig. Enthousiasmerend, beweging brengend, structuur en verbinding, grootse dromer en genietend van het leven in het hier en nu.

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified