Human Design

Jouw unieke gebruiksaanwijzing
Poort 24
Een hulpmiddel voor beslissingen

Human Design geeft je inzicht in jouw blauwdruk. Het is een visuele kaart van de levensenergie en laat zien hoe de levensenergie door jou heen stroomt. Hoe deze levensenergie vitaal stroomt en waar niet.

Human Design laat je zien hoe jij het beste besluiten kunt nemen. Het maakt je in de eerste plaats bewust en geeft je vele inzichten in jezelf. Het is een manier van kijken die een hulpmiddel kan zijn om beslissingen te nemen in jouw werk en leven.

Ontdek jouw Human Design type

Human Design fungeert als een levensblauwdruk en biedt een benadering en instrument voor het maken van keuzes in zowel werk als privé. Je Human Design-type wordt samengesteld met behulp van je geboorte-informatie en omvat elementen uit diverse disciplines, zoals de I Ching, Kabbala, chakras, genetica, biochemie, kwantummechanica, astrologie en antropologie. Door middel van een calculator wordt een analyse uitgevoerd waarna je jouw unieke blauwdruk ontvangt.

Wil je weten tot welk Human Design type jij behoort? Ga dan naar onze Human Design Chart pagina en maak een berekening.

Human design blauwdruk

Jouw unieke blauwdruk

Eigenlijk is het principe van Human Design heel simpel: je bent geboren met jouw unieke blauwdruk en daar hoort een gebruiksaanwijzing bij die je toepast bij het nemen van beslissingen. De kern van het leven is dat we elke dag opnieuw bloot staan aan allerlei invloeden, impulsen, vragen die op je afkomen en ontmoetingen. Het is aan jou hoe je hiermee om gaat.

Neem je besluiten die gebaseerd zijn op de wensen van je omgeving, je familie, de media, of volg je jouw unieke rol in dit leven? Dit betekent ook dat je niet alles hoeft te weten en kunnen in dit leven. Leef jouw unieke leven, heb jezelf lief hierin, dat is genoeg.Download jouw gratis handleiding om te starten met Human Design

Human Design kan uitdagend zijn om te begrijpen. Het opvragen van jouw chart lukt je over het algemeen prima, maar dan? Het is onze missie om Human Design praktisch toegankelijk maken voor ondernemende professionals. We schreven de handleiding Starten met Human Design, zodat je meteen aan de slag kunt.

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified