Aanbod voor teams
De praktische kracht van Human Design in organisaties
  • Vernieuwend aanbod in persoonlijk leiderschap en werkgeluk
  • Inspirerende workshop die bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid
  • Verbeteren van onderlinge samenwerking en besluitvorming

Het principe van Human Design is heel simpel: je bent geboren met jouw unieke blauwdruk en daarbij hoort een gebruiksaanwijzing die je toepast bij het nemen van beslissingen. 

Human Design verdeelt de mensheid in vier typen; ieder van ons hoort bij één van de vier. Elk type heeft een specifieke bijdrage te leveren en heeft ook specifieke valkuilen.
De kern van het leven is dat we elke dag opnieuw blootstaan aan allerlei invloeden, impulsen, vragen en ontmoetingen die op je afkomen. Neem je besluiten die gebaseerd zijn op de wensen van je omgeving, je collega’s, je familie, de media? Of volg je jouw unieke rol in dit leven? Het is aan eenieder van ons hoe hier mee om te gaan.

Sinds wij bekend zijn met Human Design ervaren wij heel duidelijk hoe wij zelf onze beslissingen nemen. Voor ons is het een prachtige tool voor bewustwording. Onmisbaar in ons werk. Iedere dag opnieuw checken wij wat voor ons de juiste beslissingen zijn. Ja zelfs, bij de kleinste keuzes. Bovendien begrijpen wij nu beter waarom anderen daadwerkelijk anders handelen en denken dan wij zelf gewend zijn. Dit maakt het aansluiten bij en samenwerken met anderen duidelijker en dikwijls ook prettiger.

Wat maakt Human Design anders dan andere tools voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording?

Je mind doet niet mee bij de totstandkoming van jouw gebruiksaanwijzing. Er komt geen vragenlijst aan te pas die je vanuit jouw denken invult. Jouw geboortedatum, plaats en tijd vormen de gegevens voor jouw gebruiksaanwijzing. Het is verrassend hoe accuraat de blauwdruk past bij de persoon op basis van deze gegevens. Dit hebben wij persoonlijk ervaren en zien wij bevestigd met de mensen waarmee wij hebben gewerkt.

De mechaniek achter Human Design maakt duidelijk welke bijdrage jij hebt te leveren, welke specifieke rol jij hebt en wat jouw unieke bestemming is. Human Design is voor ons niet alleen een tool voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, maar ook een tool voor betere samenwerking in teams en organisaties.

"Soms loop je tegen dingen aan waarvan je denkt: had ik dit maar eerder geweten. Human Design is dat voor mij. Het geeft mij het vertrouwen om te zijn wie ik ben en waarom ik hier ben. Dat is het mooiste geschenk in jaren."

Marinda van Harskamp - Mensgericht leider, coach & trainer

Inhoud van de workshop


In deze interactieve sessie van circa 2,5 uur maak je kennis met de basis van Human Design aan de hand van de vier typen. Deze workshop is een eerste aanzet tot het leren kennen van jouw eigen design.

Wat levert het op?

  1. Je gaat zien dat iedereen een andere bijdrage te leveren heeft aan de organisatie.

  2. Je begrijpt beter wat je wel en niet energie geeft.

  3. Het wordt duidelijk waar de kansen en uitdagingen zitten in de samenwerking met collega's.


Voor wie?

Voor iedere organisatie die werkgeluk en duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel heeft. Deze workshop is in te zetten op team of organisatieniveau. Hij is ook uitermate geschikt op inspiratiedagen, leiderschapsdagen of als onderdeel van teambuildingsdagen.

Door wie?

Irene van Gameren en Yvonne de Vries - Dekter zijn experts in Human Design (en ervaren trainers/coaches in NLP Business). Wij hebben de handen ineengeslagen om professionals en organisaties bekend te maken met de praktische kracht van Human Design.

Interesse?

Neem contact met ons op via welkom@humandesigninbedrijf.nl of bel ons: 06 21276409.

Whitepaper mockup 3.0

Gratis whitepaper: Een frisse blik op leiderschap

Het ontbrekende puzzelstukje voor meer vitaliteit, succes en werkplezier! Download hem volledig gratis hieronder.

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified