Human Design Poort 14 Levenskracht (Bezit van het grote)

Welvaart creëren door te doen waarvan je houdt
Poort 14 Levenskracht (Bezit van het grote)

Human Design Poort 14 volgt poort 43 (van 17 –  23 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Sacrale centrum en wijst naar poort 2 in het G-Centrum als onderdeel van het kanaal van de Sleutelbewaarder. Poort 14 levert de energie voor het genereren van middelen om richting in het leven te geven. Voor het creëren van welvaart door met krachtige vaardigheden en een grote dosis energie te werken aan datgene waar je van houdt.  

Starten met Human Design?

Poort 2 & 14

De energie van poort 14 voedt de creatieve richting van het leven. Mensen met deze poort zijn in staat om krachtvaardig hun eigen unieke richting te volgen. Wanneer deze mensen zijn afgestemd op hun design en het werk doen wat ze graag doen, zullen ze welvaart genereren. Deze welvaart is echter niet direct voor eigen gebruik, maar voor hen om te beheren om anderen in hun kracht te zetten. En, om individuele creativiteit, liefdadigheidsactiviteiten of leiders met een visie voor de toekomst van de mensheid te ondersteunen.

Je werk zal een groot

Wat is de energie van deze Human Design poort?


Iedere poort draagt een potentie in zich en kan twee kanten uitwerken. Zie het als een medaille met twee gezichten. De ene zijde is niet beter dan de ander. Beide maken deel uit van wie je bent. Of je deze poort nu wel of niet gedefinieerd hebt in jouw design, je kunt de energie hoe dan ook voelen. Zeker wanneer hij gedurende 5,5 dag in de zon is geactiveerd. Lees hier meer over hoe je de dagenergie kunt volgen en interpreteren voor jouw design.

Je hebt altijd energie

De zonnige zijde van Human Design poort 14

Aan de "positieve" kant van het spectrum levert  Human Design Poort 14 de energie voor het aantrekken van materiële hulpbronnen wanneer je jouw unieke richting volgt. Het toont je de weg om geld te verdienen door je dromen te volgen. 

Je weet waar je krachten liggen en welke richting je op gaat. 

Poort 14 geeft je de kracht om je eigen unieke richting in het leven te vinden. Met deze poort heb je de vaardigheden en passie voor creatief werk. Je kunt rijk worden door creatief te zijn, je trekt materiele hulpbronnen aan als een magneet. Het is belangrijk dat je werk doet waar je echt van houdt. Dan zullen je creatieve vaardigheden, met het universele goed in gedachten, tot welvaart kunnen leiden en haal je zelf de hoogste voldoening uit wat je doet. 

De schaduwzijde van Human Design poort 14

Aan de andere kant van het spectrum levert Human Design Poort 14 de energie voor te hard te werken zonder dat je weet welke richting het op gaat en je een slaaf wordt van dit werk. Je hebt het gevoel vast te zitten in het doen van dingen die je niet vervullen, alleen maar om geld te verdienen. 

Als je gevoelens ervaart die bij de 'negatieve' kant van deze poort behoren, kun je kijken wat je nodig hebt om de frequentie van Poort 14 te verhogen. 

Het allerbelangrijkste om de frequentie van poort 14 te verhogen is om tijd en energie te investeren in het weten wat je verlangt, wat je graag wilt doen. Het zetten van je intenties in de richting die je op wilt. Om alert te zijn op de kans die zich voordoet. Ga je erop “aan” of niet?  Voel je de energie om je ervoor in te zetten of niet?

Reflectie oefening voor Human Design poort 14

Weet dat de gaven van poort 14 ook voor jou zijn weggelegd (los van het feit of deze poort bij jou is gedefinieerd in jouw design).

Wij nodigen je uit om deze dagen de tijd te nemen om op de volgende vragen te reflecteren.

  1. Wat betekent welvaart voor jou? Hoe ziet dat eruit? Hoe voelt het?
  2. Als geld geen rol zou spelen, wat zou je dan met je leven doen? Welke overtuigingen staan ​​jou in de weg om dat daadwerkelijk te gaan doen?
  3. Waar zit jouw kracht om jouw unieke richting te volgen?

Je kunt deze vragen meenemen in jouw weekreflectie in Human Design Planner (of in het schrijven van je Morning Pages, Journal of welke vorm van reflectie jij ook hanteert). Laat jouw antwoorden je verwonderen. Zet deze week ook een intentie om voor jezelf meer helderheid te krijgen over poort 14. 

Komt deze poort in jouw Human Design Levenskruis voor, dan is het absoluut de moeite waard om de energie van de poort te leren kennen. 

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified