Human Design Poort 31 Invloed (Leiden)

Natuurlijk leiderschap
Poort 31 Invloed (Leiden) Natuurlijk leiderschap 2

Human Design Poort 31 volgt poort 56 (van 25 juli – 30 juli) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Keel Centrum en wijst naar poort 7 in het G-Centrum als onderdeel van het kanaal van de Alpha. Poort 31 levert de energie voor invloedrijk leiderschap.

Starten met Human Design?

Mensen met Poort 31 zijn ontworpen om invloedrijk te zijn en hebben de stem om collectief te leiden. Collectief leiderschap is collegiaal, niet hiërarchisch. Het biedt de visie voor een nieuwe richting en laat anderen zien hoe ze dit kunnen bereiken, in plaats van het voor hen te doen. Poort 31 is in staat zijn potentieel voor verbale beïnvloeding te laten zien wanneer hij gekozen is als leider.

Poort 7 & 31

Wat is de energie van deze Human Design poort?

Iedere poort draagt een potentie in zich en kan twee kanten uitwerken. Zie het als een medaille met twee gezichten. De ene zijde is niet beter dan de ander. Beide maken deel uit van wie je bent. Of je deze poort nu wel of niet gedefinieerd hebt in jouw design, je kunt de energie hoe dan ook voelen. Zeker wanneer hij gedurende 5,5 dag in de zon is geactiveerd. Lees hier meer over hoe je de dagenergie kunt volgen en interpreteren voor jouw design.

Citaat bij poort 31 Louis van Gaal

De zonnige zijde van Human Design poort 31

Aan de "positieve" kant van het spectrum staat Human Design Poort 31 voor de energie voor invloedrijk leiderschap. Mensen met poort 31 weten diep van binnen dat zelfbewuste mensen in staat zijn anderen te bekrachtigen. Mensen die machteloos zijn, maken anderen machteloos. Met dit als uitgangspunt kan het een zeer invloedrijke natuurkracht zijn door de mogelijkheden en potentie voor een mooiere toekomst voor iedereen tot uitdrukking te brengen.

Je weet dat je jouw leiderschapskwaliteiten in kunt zetten wanneer je daartoe uitgenodigd wordt. Het gaat hier om de energie van gekozen leiderschap. Je bent in staat rekening te houden met de verlangens en het welzijn van de groep. Je bent een natuurlijk leider.

De schaduwzijde van Human Design poort 31

Aan de andere kant van het spectrum zorgt Human Design Poort 31 ervoor dat je bang bent om in de rol van leider te stappen of te geloven dat je het niet waard bent om een ‚Äč‚Äčleider te zijn. Je kan gemakkelijk jouw invloed en autoriteit gebruiken om anderen te manipuleren voor jouw eigen persoonlijk gewin. Of je probeert jouw visie aan anderen op te dringen.

Het belangrijkste om de frequentie van poort 31 te verhogen, is om met integriteit te leiden door jouw leiderschapskwaliteiten te kennen. Te weten welke kwaliteiten je kunt inzetten in leiderschap en wat daarin jouw valkuilen zijn. Jouw unieke Human Design kaart kan je hierin aanwijzingen geven.

Citaat bij poort 31 Simon Sinek 

Reflectie oefening voor Human Design poort 31

Weet dat de gaven van poort 31 ook voor jou zijn weggelegd (los van het feit of deze poort bij jou is gedefinieerd in jouw design).

Wij nodigen je uit om deze dagen de tijd te nemen om op de volgende vragen te reflecteren.

  1. Vind je het leuk om leiding te geven? Waarom wel of waarom niet?
  2. Welke leiderschapskwaliteiten heb jij en op welke manier zet je deze in?
  3. Word je graag geleid en op welke manier?

Je kunt deze vragen meenemen in jouw weekreflectie in Human Design Planner (of in het schrijven van je Morning Pages, Journal of welke vorm van reflectie jij ook hanteert). Laat jouw antwoorden je verwonderen. Zet deze week ook een intentie om voor jezelf meer helderheid te krijgen over poort 31.

Komt deze poort in jouw Human Design Levenskruis voor, dan is het absoluut de moeite waard om de energie van de poort te leren kennen.

*Voordat je je nu helemaal blind staart op 1 specifieke poort, willen wij benadrukken dat je een poort altijd moet zien als deel van een geheel. Voor iedereen is dit echt anders. Om de relatie te kunnen leggen met jouw kaart kun je hier meer lezen over de werking van de poorten in een design.

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified