Human Design Poort 34 Levensenergie  (Macht van het grote)

Krachtig empoweren
Poort 34 Levensenergie (macht van het grote)

Human Design Poort 34 volgt poort 14 (van 23 –  28 november) op in het “Levenswiel”. Deze poort bevindt zich in het Sacrale centrum en wijst naar poort 20 in het Keel Centrum als onderdeel van het kanaal van Charisma, naar poort 10 in het G-Centrum als onderdeel van het kanaal van Exploratie en naar poort 57 in het Milt centrum als onderdeel van het kanaal van Kracht. Poort 34 levert de energie om jezelf te bekrachtigen middels actie.

Poort 10 & 20 & 34 & 57

Poort 34  is een poort van pure, ongeconditioneerde kracht die krachtig genoeg is om drie verschillende kanalen te voeden (Kracht, Charisma & Exploratie). Mensen met poort 34 zijn onafhankelijk en egocentrisch. In eerste plaats willen ze doen wat hen zelf bekrachtigd. Zo brengen ze de meeste waarde voor anderen. De kracht van deze poort verkrijgt zijn grootsheid als deze gericht is op de bijdrage aan het algemeen welzijn.

Wanneer ik de durf heb

Wat is de energie van deze Human Design poort?


Iedere poort draagt een potentie in zich en kan twee kanten uitwerken. Zie het als een medaille met twee gezichten. De ene zijde is niet beter dan de ander. Beide maken deel uit van wie je bent. Of je deze poort nu wel of niet gedefinieerd hebt in jouw design, je kunt de energie hoe dan ook voelen. Zeker wanneer hij gedurende 5,5 dag in de zon is geactiveerd. Lees hier meer over hoe je de dagenergie kunt volgen en interpreteren voor jouw design.

De zonnige zijde van Human Design poort 34

Aan de "positieve" kant van het spectrum levert  Human Design Poort 34 de energie voor onafhankelijkheid , empowerment en een stabiele visie. De 34 stelt je in staat innerlijke kracht, geloof en flow te cultiveren om je visie werkelijkheid te maken.

Met poort 34 zit je vol levensenergie, je kunt van nature veel dingen tegelijk doen. Jouw  enorme hoeveelheid energie is alleen beschikbaar als reactie op de juiste kansen die tot je komen door mensen en omstandigheden. Jouw kracht staat alleen open als reactie op de juiste kans in het huidige moment, morgen weet je niet of je de kracht hebt om door te gaan. 

Hoewel je bewonderd en zelfs gewild bent, is je energie niet beschikbaar voor anderen. Het moet puur in zijn kracht blijven, altijd toegankelijk voor jou terwijl je probeert onafhankelijk en uniek te zijn, te handelen naar je overtuigingen, te zegevieren, wat betekent te overleven als jezelf. 

De schaduwzijde van Human Design poort 34

Aan de andere kant van het spectrum levert Human Design Poort 34 de energie voor om jezelf te pushen en geforceerd te handelen om iets tot stand te brengen. Wanneer je geen richting hebt om jouw kracht voor in te zetten, kan deze meedogenloze kracht om te handelen een ongezonde, bemoeizuchtige en verkeerd gerichte energie worden, en kan het zich verloren voelen in je eigen momentum, energie verspillend die niemand dient. 

Als je gevoelens ervaart die bij de 'negatieve' kant van deze poort behoren, kun je kijken wat je nodig hebt om de frequentie van Poort 34 te verhogen. 

Het allerbelangrijkste om de frequentie van poort 34 te verhogen is om prioriteit te geven aan tijd en ruimte om jouw visie te creëren en duidelijk te krijgen hoe de juiste timing en afgestemde actie eruit zouden kunnen zien.

Het enige wat men hoeft

Reflectie oefening voor Human Design poort 34

Weet dat de gaven van poort 34 ook voor jou zijn weggelegd (los van het feit of deze poort bij jou is gedefinieerd in jouw design).

Wij nodigen je uit om deze dagen de tijd te nemen om op de volgende vragen te reflecteren.

  1. Wat doe jij om jezelf te bekrachtigen?
  2. Wat is jouw visie? Waar ga je naartoe? Wat creëer jij met jouw levenskrachtenergie?
  3. Als je erop vertrouwt dat jouw visie werkelijkheid wordt, welke acties onderneemt je dan? Welke energie breng je mee in de manier waarop je door je dagen beweegt? Wat is jouw manier van ZIJN in de wereld?

Je kunt deze vragen meenemen in jouw weekreflectie in Human Design Planner (of in het schrijven van je Morning Pages, Journal of welke vorm van reflectie jij ook hanteert). Laat jouw antwoorden je verwonderen. Zet deze week ook een intentie om voor jezelf meer helderheid te krijgen over poort 34. 

Komt deze poort in jouw Human Design Levenskruis voor, dan is het absoluut de moeite waard om de energie van de poort te leren kennen. 

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified