Human Design kanaal 24-61 - Design van de denker

Anderen inspireren met jouw unieke weten
Beeld kanaal 24 61.1280x0

Dit Projector kanaal van bewustzijn verbindt het Hoofd centrum via Poort 61 van Innerlijke waarheid met het Ajna centrum via Poort 24 van Rationaliseren.

Starten met Human Design?

Dit creatieve individuele kanaal gekleurd in jouw design vormt een mentale definitie die zorgt voor een plotseling weten. Een individueel ontwaken. Het gaat niet om het ontdekken via rationeel denken, maar om hoe jij inspiratie verwerkt door het te horen. Op een gegeven moment weet je iets gewoon.

Poort 24 & 61

Om de informatie over de poorten en kanalen in jouw design juist te kunnen interpreteren heb je informatie nodig over hoe het werkt tussen de verschillende soorten definitie (kleuring) in jouw kaart. In deze blog leggen we de verschillende varianten uit van de kanalen. 

Wat is de energie van dit kanaal?

Het individuele denken in dit kanaal gaat niet over het ontdekken van patronen uit het verleden en voorspellen van de toekomst. Het gaat hier om weten wat van waarde is en wat niet en te weten dat we onmogelijk alles kunnen weten. Juist het niet weten kan voor veel mentale onrust zorgen.

De energie van dit kanaal gaat specifiek over anderen te inspireren met jouw unieke weten en ons een compleet nieuwe kijk op het leven te geven. Deze andere spontane kijk zorgt voor mutatie en verandering. Je kunt je denken niet controleren, het gaat er om te onderkennen dat het ‘weten’ komt wanneer het komt. Je bent hier om je over te geven aan de serendipiteit van jouw innerlijke waarheid die zich op zijn eigen tijd bekendmaakt via poort 24 van rationaliseren.

Omdat een mind met dit kanaal gekleurd altijd druk is met denken, is het opzoeken van stilte heel prettig. Naar muziek luisteren of zelf maken kan ontspanning bieden om de druk van het denken kwijt te raken.

Wat gebeurt er als je de energie van dit kanaal niet volgt?

Ieder kanaal kent een polariteit, een tegenstelling die zorgt voor verwijdering. Je hoeft met dit kanaal gedefinieerd namelijk niets te ‘doen’. Het is niet de Manifestor die zegt: ‘Ik ga nu nadenken’ of de Generator die zegt: ‘Ik ga alleen nadenken als ik gevraagd word om na te denke’. Dit is Projector energie. Het weten komt vanzelf na een eenvoudige uitnodiging. Niet zozeer een uitnodiging van een persoon, maar eerder via een persoon. Een uitnodiging om deel te nemen aan het leven via het mentale proces als individu.

Vast willen houden aan waarheden of inzichten en anderen willen overtuigen over wat echt de moeite waard is om over na te denken zijn uitdagingen die je mag leren zien. De sleutel tot succes ligt in de mogelijkheid te onderscheiden wat nodig is om te weten en wat niet. Dan kun je genieten van het denken zonder te willen controleren waar en wanneer het je ergens naar toe brengt.

 

 

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified