Human Design kanaal 38-28 - Design van koppigheid

Worstelen met het leven
Ontwerp zonder titel 25

Dit Projector kanaal verbindt het Wortel centrum via Poort 38 van De vechter met het Milt centrum via Poort 28 van De spelspeler.
   

Starten met Human Design?

Met dit kanaal gekleurd in jouw design besef je dat er meer is in het leven dan alleen in leven blijven. Je bent toegerust om een doel in het leven te zoeken en te vinden. Je kiest ervoor om alles aan te gaan wat betekenis aan jouw leven geeft, hoe moeilijk de strijd ook is. Je bent voortdurend op zoek naar een doel dat de moeite waard is om voor te vechten, waardoor je anderen kracht geeft en hen inspireert om naar hun eigen idealen in het leven te streven.

 

Poort 28 & 38

 

Om de informatie over de poorten en kanalen in jouw design juist te kunnen interpreteren heb je informatie nodig over hoe het werkt tussen de verschillende soorten definitie (kleuring) in jouw kaart. In deze blog leggen we de verschillende varianten uit van de kanalen.

Wat is de energie van dit kanaal?

In dit kanaal hebben we te maken met de adrenaline energie uit het wortelcentrum die druk geeft om de strijd met het leven aan te gaan. Met koppige vastberadenheid ga je jouw eigen weg in het leven, zelfs tegen de meest overweldigende kansen in. Je wilt betekenis en een doel ontdekken in de worstelingen die je tegenkomt op jouw unieke pad.

Het is gezond voor je om koppig te zijn tegen alle verwachtingen in en risico’s te nemen in het gevecht voor iets wat voor jou de moeite waard is. Deze vorm van strijd geeft je leven betekenis en jouw unieke worstelingen worden voorbeelden die anderen aansporen en bekrachtigen. Je moedigt hiermee anderen aan te worstelen met de noodzaak om hun eigen diepere levensdoel na te streven. Dit is niet altijd comfortabel voor je of wordt niet goed ontvangen of begrepen door anderen.

Wat gebeurt er als je de energie van dit kanaal niet volgt?

Ieder kanaal kent een polariteit, een tegenstelling die zorgt voor verwijdering. Jouw koppigheid kan soms tot conflicten met anderen leiden. Niet iedereen zal snappen dat jij alles op jouw unieke manier doet.

Je voelt druk om uit te leggen welke strijd je levert en dit creëert een teveel aan energie in het lichaam. Door regelmatige lichaamsbeweging kun je die druk loslaten. Dit is niet alleen fysiek gezond voor je, maar houdt ook de kritische verbinding met je intuïtieve bewustzijn helder.

Jouw koppigheid kan ervoor zorgen dat je doorstrijdt tot je erbij neervalt. Je mag je afvragen of het jouw strijd is of dat het de strijd van iemand anders is. En weet dat als je in jouw melancholische fase van niet-weten zit, je heel down kunt worden en neerslachtig vanuit de overtuiging dat jouw leven geen zin heeft. Of je gaat te grote risico’s nemen om een adrenaline kick te krijgen, te willen voelen dat je leeft.

Volg jouw strategie en autoriteit om te bepalen welke strijd het waard is om aan te gaan in plaats van dat via jouw denken te beslissen.

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified