Human Design Kanaal 10-20  - Design van toewijding aan hogere principes

Aanwezig zijn in het nu als jezelf
Human design kanaal 10 20 van ontwaken

Dit Projector kanaal van Ontwaken verbindt het G-centrum via Poort 10 van Jouw looppad met het Keel centrum via Poort 20 van Contemplatie.

Starten met Human Design?

Met dit mystieke kanaal gekleurd in jouw design heb je de energie om wakker te zijn in het nu als jezelf. Het is belangrijk voor jou om volledig jezelf te kunnen zijn en jouw principes uit te dragen. Kanaal 10-20 spreekt voor zichzelf. Het geeft expressie aan wat zelfliefde en zelfvertrouwen betekent.

Poort 10   20

Om de informatie over de poorten en kanalen in jouw design juist te kunnen interpreteren heb je informatie nodig over hoe het werkt tussen de verschillende soorten definitie (kleuring) in jouw kaart. In deze blog leggen we de verschillende varianten uit van de kanalen. 

Wat is de energie van dit kanaal?

De energie van kanaal 10-20 maakt deel uit van het Integratie (individuele) circuit die de ruggengraat vormt van het menselijk proces, omdat het alle potentiële manieren (van manifesteren, genereren en projecteren) in zich draagt. Zowel de Manifestor, de Generator alsook de Projector kan dit kanaal in zijn design gekleurd hebben.

Met kanaal 10-20 gedefinieerd ben je in staat om altijd in het nu voor jezelf te spreken en wil je graag dat anderen dit weten. Je verkeert in een constante staat van bewustwording van jezelf terwijl het leven zich voor je ontvouwt. Gewoon door jezelf te zijn, zul je de mensen om je heen beïnvloeden en inspireren om zichzelf te zijn, meestal zonder dat je het doorhebt. Dit is het soort erkenning dat de juiste uitnodigingen van anderen oproept. Deze uitnodigingen weerhouden je ervan je te verzetten, kritiek persoonlijk op te vatten en gehinderd te worden door jouw uniekheid en jouw natuurlijke neiging tot zelfingenomenheid.

Mensen met dit kanaal zijn individuele mensen voor wie het gezond is om egoïstisch te zijn en zichzelf op de eerste plaats te zetten. Ze beschikken over een gezonde dosis eigenwaarde en accepteren dat ze uniek zijn. Ze uiten zichzelf in een vorm die bij hen past zonder sociaal wenselijk gedrag te vertonen. Ze onderscheiden zich door de oprechtheid waarmee ze het opbouwen van relaties met anderen benaderen.

Wat gebeurt er als je de energie van dit kanaal niet volgt?

Ieder kanaal kent een polariteit, een tegenstelling die zorgt voor verwijdering. De keerzijde van wakker en bewust zijn is juist in slaap en onbewust zijn. Dan spreek je niet voor je zelf in het nu. Als je met kanaal 10-20 gedefinieerd in jouw design niet wacht op tot de ander (h)erkent dat je wakker bent, word je ervaren als een verbale scherpschutter, kun je fel uit de hoek komen en jouw mening en principes opdringen aan anderen. Ook kun je last hebben van bitterheid, het thema van de projector.

Je mag genieten van volledig jezelf zijn én wakker zijn als een boeddha. Volg je eigen innerlijke leefregels zonder ze als de waarheid aan anderen op te leggen. Weet dat iedereen zijn eigen waarheid heeft.

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified