Human Design Kanaal 3-60  - Design van energie die initieert en fluctueert

Van chaos naar orde en weer terug naar chaos
Human design kanaal 3 60 mutatie

Dit Generator kanaal van Mutatie verbindt het Wortel centrum via Poort 60 van Beperking met het Sacrale centrum via Poort 3 van Aanvangsmoeilijkheid.

Starten met Human Design?

Met dit super krachtige kanaal gekleurd in jouw design zorg je voor innovatie. De adrenaline giert af en aan door je lijf. Je hebt de potentie om verandering en iets nieuws te brengen.

Poort 3 & 60

Om de informatie over de poorten en kanalen in jouw design juist te kunnen interpreteren heb je informatie nodig over hoe het werkt tussen de verschillende soorten definitie (kleuring) in jouw kaart. In deze blog leggen we de verschillende varianten uit van de kanalen. 

Wat is de energie van dit kanaal?

De essentie is dat grote vernieuwingen voor jou niet vreemd zijn. Je bent er waarschijnlijk al aan gewend dat jouw leven in een kort tijdbestek grote sprongen kan maken. De bedoeling hiervan is dat je je persoonlijk ontwikkelt. Vanuit een oude situatie kan in een plotselinge impuls iets nieuws ontstaan. Dit is een eindeloze beweging van chaos naar orde en weer terug naar chaos. Je mag leren de beperking te accepteren die hoort bij het niet weten wanneer de verandering plaats vindt. Geef je dus over aan je sacrale respons die ons allemaal de energie voor vernieuwing brengt. Deze energie heeft namelijk een diepgaand effect op iedereen om je heen; om je aan te passen, te veranderen of juist iets met rust te laten.

Wanneer de energiepomp even uitstaat, mag je je jouw tijd besteden aan jouw ‘muse’, aan datgene wat je heel graag doet. Ondertussen groeit er iets tot de tijd rijp is voor mutatie. Vertrouwen is hierbij het sleutelwoord: de verandering gebeurt wanneer het bedoeld is om te gebeuren.

Wat gebeurt er als je de energie van dit kanaal niet volgt?

Ieder kanaal kent een polariteit, een tegenstelling die zorgt voor verwijdering. Wanneer je probeert om de melancholie dit bij dit kanaal hoort weg te redeneren, creëer je veel onrust. Als je toegeeft aan jouw schaduwzijden, of niet wacht op de juiste respons, kun je te maken krijgen met diepe frustratie en depressie. Ook zorg je dan voor chaos en instabiliteit bij de mensen in jouw omgeving.

Blijf geduldig en alert terwijl je wacht op een vernieuwing in jouw leven, werk, familie of de wereld om je heen.

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified