Human Design kanaal 34-20 - Design waar gedachten daden moeten worden

Druk, drukker, drukst
Kanaal 34 20 kanaal van charisma

Dit Generator kanaal van charisma verbindt het Sacrale centrum via Poort 34 van Levensenergie met het Keel centrum via Poort 20 van het Contemplatie.

Met dit kanaal gekleurd in jouw design behoor je tot het type Manifesting Generator en heb je de kracht om in het nu actief en bezig te zijn. Van de 36 Human Design is er slechts één manifesterend generator kanaal en dit kanaal is het meest krachtige in de Human Design kaart. Kanaal 34-20 kan echt iets creëren in de samenleving. Dit is het enige manifesterende kanaal vanuit het sacrale centrum, waardoor ​​het seksuele, vruchtbare kwaliteit met zich mee draagt. Wanneer mensen met dit kanaal van charisma correct manifesteren door het volgen van hun respons (hun onderbuik), hebben ze een diepe impact op anderen.

Keel sacraal 3

Om de informatie over de poorten en kanalen in jouw design juist te kunnen interpreteren heb je informatie nodig over hoe het werkt tussen de verschillende soorten definitie (kleuring) in jouw kaart. In deze blog leggen we de verschillende varianten uit van de kanalen.

Wat is de energie van dit kanaal?

De energie van kanaal 34-20 maakt deel uit van het Integratie (individuele) circuit waar het draait om zelfbekrachtiging, waardoor je de kracht krijgt om gedurende lange tijd actief te zijn. Dit is een kanaal van drukte. Het gaat in dit kanaal om de toestand die zegt: “Ik ben nu bezig”.  Mensen met dit kanaal hebben een diepe behoefte om lekker bezig te zijn. Echter, het is belangrijk om alleen daarmee bezig te zijn waar je vanuit je onderbuik een respons op hebt. Het is essentieel dat je je energie besteedt aan iets wat je heel graag doet. Inactiviteit voelt niet prettig voor je. Hoe minder vrije tijd je hebt, hoe beter. Altijd met iets bezig en onderweg zijn, is wat je overeind houdt en waardoor je je volledig levend voelt.

Het wachten om te reageren op externe prikkels helpt je om jouw charismatische kracht correct de wereld in te sturen. Alles waar je vanuit de reactie uit je onderbuik, je energie in steekt ziet er voor de buitenwereld erg aantrekkelijk uit. Het is correct en gezond voor je om druk bezig te zijn met activiteiten die juist en bevredigend voor je zijn, zonder continu beschikbaar te zijn voor anderen. Op deze manier komt jouw oprechte vitaliteit en zelfredzaamheid spontaan naar voren. Daardoor heb je de potentie om anderen op natuurlijke wijze te inspireren. Dat is de ware aard van charisma.

Wat gebeurt er als je de energie van dit kanaal niet volgt?

Ieder kanaal kent een polariteit, een tegenstelling die zorgt voor verwijdering. Als je met kanaal 34-20 gedefinieerd in jouw design niet wacht op respons, maar druk bent met activiteiten bedacht vanuit je hoofd of opgelegd door anderen, verspil je jouw grote persoonlijke kracht. Jouw gezondheid en je vermogen om een voorbeeld te zijn, breng je daarmee in gevaar. Ook loop je het gevaar om makkelijk opgebrand te raken.

Zonder de externe prikkel van buitenaf om op te reageren, kun je met dit kanaal gedefinieerd in je design chaotisch te werk gaan. In plaats van charisma verspreid je dan de verkeerde energie.   

 

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified