Human Design Kanaal 57 -10  - Design van overleven

De kunst van fysiek overleven
Human design kanaal 57 10 de perfecte vorm

Dit Projector kanaal van de Perfecte vorm verbindt het Milt centrum via Poort 57 van Intuïtieve helderheid met het G-centrum via Poort 10 van Jouw looppad.

Starten met Human Design?

Met dit creatieve kanaal gekleurd in jouw design heb je het vermogen om direct te handelen vanuit jouw intuïtie en kun je jouw gedrag aan elke situatie aanpassen. Creativiteit komt in de vorm van het ontwerpen van omgevingen waarin overleven kan worden gegarandeerd en die bescherming bieden tegen de angst voor morgen.

G Milt goede

Om de informatie over de poorten en kanalen in jouw design juist te kunnen interpreteren heb je informatie nodig over hoe het werkt tussen de verschillende soorten definitie (kleuring) in jouw kaart. In deze blog leggen we de verschillende varianten uit van de kanalen. 

Wat is de energie van dit kanaal?

De essentie van het menselijk leven is overleven en gezond blijven. Jouw diepe intuïtieve ingevingen zijn een gids voor jouw gedrag om angsten voor de toekomst los te laten om jezelf en je leven volledig lief te hebben, te vertrouwen en te omarmen. Je bent hier om te creëren waar je van houdt en te houden van wat je creëert - met inbegrip van jezelf en jouw leven. Het krijgen van erkenning is geen drijfveer voor je. Wel trekt jouw gedrag de aandacht van anderen, omdat het er anders uitziet.

Mensen met dit kanaal beschikken over een zeldzame vorm van helderheid en mogelijkheid om spontaan en adequaat te handelen op alles in hun omgeving dat afwijkend is.

We zien dit kanaal vaak terug bij artiesten, architecten en ontwerpers. Zij zijn continu bezig met het perfectioneren en verfraaien van fysieke vormen, zoals verschillende media, gebouwen, kleding, etc. Het interesseert ze niet of anderen daar ook mee bezig zijn. Ze doen het puur voor zichzelf.

Wat gebeurt er als je de energie van dit kanaal niet volgt?

Ieder kanaal kent een polariteit, een tegenstelling die zorgt voor verwijdering. Wanneer je probeert om dit diep innerlijke creatieve proces te controleren, bijvoorbeeld via jouw denken, verliest het zijn spontane intuïtieve kracht. Ook emoties, van jezelf of anderen, kunnen dit proces verstoren.

Je mag je juist laten uitnodigen door het leven om te ontdekken wie jij werkelijk bent in dit leven. Door te spontaan te handelen als jezelf in dit moment. 

Samen meer ontdekken

Werken en leven op jouw voorwaarden is ons basisprogramma voor als je nu echt wilt starten met jouw Human Design experiment en daar deskundige en enthousiaste begeleiding bij kunt gebruiken. Een persoonlijke reading is onderdeel van het programma.
Lees hier meer over dit programma en voor aanmelding. 

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified