Over ons

Human Design praktisch maken voor mens en organisatie
Human Design praktisch toepassen in werk en leven

Wij zijn van mening dat professionals en organisaties effectiever worden en meer werkgeluk ervaren als ze Human Design ontdekken en toepassen. Als manager en ondernemer is Human Design uitermate geschikt om jouw medewerkers en klanten gerichter te helpen. 

Op het eerste gezicht kan Human Design complex lijken, daarom zien wij voor ons een belangrijke rol weggelegd om deze prachtige wetenschap te vertalen in praktische toepassingen. Van onze jarenlange ervaring als communicatie en HR professionals, en natuurlijk ook als partner en ouder, maken we dan ook slim gebruik.

Wij geven invulling aan onze missie door het bieden van tools, zoals de Human Design Planner, het werkboek Aan de slag met Human Design en Wegwijzers in de Human Design typen. Daarnaast geven wij workshops, trainingen (online) programma’s om enerzijds kennis te maken met Human Design en anderzijds je kennis en inzichten te verdiepen. 

 

Irene & Yvonne: 1 + 1 = 3

Wij zijn twee ondernemende professionals die Human Design als een bijzondere markering in ons leven ervaren. Je zou bijna kunnen spreken van een leven voor en na de eerste analyse/Reading. 

Ook de kennis van de typen heeft verstrekkende inzichten gebracht. Vooral het feit dat Human Design een onderscheid maakt tussen energie typen (de Manifestor en (Manifesting) Generator) en de niet-energie typen (de Projector en Reflector). Opgroeiend in een gezin met Projectoren in huis en momenteel samenlevend met Projectoren hebben wij ruimschoots het verschil mogen observeren en ervaren. De diepgaande kennis van onszelf en de mensen met wie wij samenleven, zorgt voor meer begrip en betere communicatie.

Ook in onze directe samenwerking met elkaar en onze business partners (toevalligerwijs veel Projectoren) ervaren wij hoe Human Design ons direct helpt, in onze dagelijkse besluitvorming. Feitelijk in alles wat we doen. 

"Hard werken voor iets waar we niet om geven, wordt stress genoemd; hard werken voor iets waar we van houden, wordt passie genoemd"

Simon Sinek

Over Irene van Gameren
Irene
Over Yvonne de Vries-Dekter
Yvonne

Expert in Human Design & NLP. Een pure intuïtieve Generator met Split Definition, 1/3 Profiel en een Right Angle Cross of Service. Leiderschapstrainer en coach. Sparringpartner en auteur (van o.a. het werkboek Aan de slag met Human Design). Aanjager en luisteraar. Theoretisch onderlegd en praktisch ingesteld. Nieuwsgierig en gepassioneerd. Eigenwijs en open-minded. Ondernemer sinds 2011.

“Met Human Design ervaar ik heel duidelijk hoe ik zelf mijn beslissingen neem. Voor mij is het een prachtige tool voor bewustwording. Bij de eerste kennismaking wist ik direct dat dit voor mij het ontbrekende puzzelstukje was. Mijn zoektocht heeft plaats gemaakt voor verwondering en iedere dag opnieuw experimenteren met mijn unieke design. Ik ben gedreven om Human Design praktisch toegankelijk te maken voor ondernemende professionals.”

> Ontdek meer over Irene op Irenevangameren.nl

Practitioner in Human Design & NLP. Emotionele Manifesterende Generator met Split Definition, 4/6 profiel en een Right Angle Cross of The Sleeping Phoenix. Daarnaast Interim HR Professional en coach. Sinds 2017 zelfstandig. Enthousiasmerend, beweging brengend, structuur en verbinding, grootse dromer en genietend van het leven in het hier en nu.

“Met Human Design lukt het beter om mezelf volledig te omarmen en vrede te hebben met wie en wat ik allemaal niet ben. Wie ik wel ben is meer dan genoeg. Daarnaast heeft het inzicht dat we allemaal anders door het leven behoren te bewegen, we allemaal ons eigen beslissingsmechanisme hebben, gemaakt dat ik met zoveel meer compassie naar mezelf en naar de ander kijk. Ik ben gepassioneerd om bij te dragen aan het kunnen integreren van Human Design in het dagelijks (professionele) leven.” 

> Ontdek meer over Yvonne op yvonnedekter.nl

Wat anderen over ons vertellen

Ik ben volledig blanco naar de introductie workshop gegaan. Ik was direct gegrepen door de inzichten en ook de mogelijkheden om niet alleen jezelf beter te begrijpen maar ook de mensen om je heen. En het klopt dat je met sommige mensen in een flow komt en met andere juist niet. Na deze workshop kon ik niet wachten om er verder in te duiken. De manier waarop je beslissingen maakt en dat je niet alles hoeft te kunnen. Super interessant. Maar pas op als je eenmaal naar de workshop bent geweest, wil je meer.

Sandra Gortemaker

Manifesting Generator

Van ons

Via Instagram Stories

Ik geloof niet meer in toeval sinds ik ben gaan ondernemen. De term Human Design kwam al een paar keer langs. Kennelijk moest ik hier iets mee. De introductie workshop is hiervoor ideaal. Je maakt kennis met de grondslagen, je eigen type en welke strategie daar bij hoort. Irene en Yvonne vullen elkaar mooi aan en sprongen enthousiast in op de vragen uit de groep. Ze hebben me getriggerd om er verder in te duiken.

Amanda Hendriks

Projector

Voor mij was het een waardevolle workshop. Hij heeft me bewust gemaakt dat alle types binnen Human Design samenwerken en elkaar kunnen versterken. Het maakt ook dat ik nieuwsgierig ben naar welke types ik om me heen heb verzameld.

Silvia Lefers

Manifesting Generator

Naast dat het fijn is om met je team even in een andere omgeving te zijn en het over de onderlinge samenwerking te hebben in plaats van business as usual, heeft de sessie met Irene vooral een globaal inzicht (en dus begrip) gegeven in hoe teamleden verschillend ‘gebakken’ zijn. Het maakte duidelijk dat de een aan een half woord genoeg heeft en de ander echt meer gerichte inhoud nodig heeft. En dat ieders unieke persoonlijkheid een waardevolle bijdrage voor het team is. Een leuke middag met inzichten om over door te praten.

Briet Brunnekreef

Coördinator Communictie @ Rijkswaterstaat

Het werkboek is mooi en overzichtelijk. Een goed begin om met Human Design aan de slag te gaan. Tegelijk ook een trigger om er nog veel meer van te willen weten.

Ellen Kleinlangevelsoo

Manifestor

Ik kies voor de Planner omdat ik Human Design echt fantatisch vind, maar nog zoekende ben in het experiment. Ik verwacht dat de agenda me daarin kan ondersteunen. Daarnaast werk ik graag met een papieren planner, dus 1 en 1 was voor mij 3. Een papieren Human Design Planner, hoe gaaf!

Janneke Knuiman

Projector

Aanjagers van persoonlijk leiderschap

© Human Design in Bedrijf, Zwolle 2023

Irene van Gameren IHDS Certified